Vrachtbemiddeling waarbij de nadruk ligt op exceptioneel transport

Bij vrachtbemiddeling zijn wij de schakel tussen enerzijds de partij die te transporteren goederen aan biedt en anderzijds de meest geschikte partner om deze lading te vervoeren.  Hierbij ligt ons specialisme op gebied van ladingen waarbij de wettelijke toegestane transportafmetingen worden overschreden, oftewel, exceptioneel transport.

Wij ontzorgen u als aanbieder van de te vervoeren goederen hierbij door de contacten met vervoerders en eventueel andere betrokken partijen, zoals bijvoorbeeld overheden die de ontheffingen verlenen en/of begeleiders van exceptioneel transport, te leggen en te onderhouden.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk van betrouwbare partners voor alle afmetingen en elke bestemming. Daarnaast draagt onze ruime kennis op het gebied van wet- en regelgeving omtrent (exceptioneel) transport in positieve zin bij aan het zoeken naar creatieve en kostengunstige transportoplossingen.

Vervoerders vinden onze meerwaarde terug in het feit dat wij hen veel voorbereidend werk uit handen nemen en in ‘hun taal’ aan kunnen geven wat we van elkaar verwachten. Daarnaast biedt deze manier van werken hen het voordeel dat ze enkel die transporten uit voeren die hen goed passen en niet een totaalpakket aan dienen te nemen. Dit werkt snel, efficiënt en dus kostenverlagend.

Offerte aanvragen?

Mail ons om vrijblijvend een offerte op te vragen.